Stille verkoop in
maastricht

Voor exclusief vastgoed

WAT IS
STILLE VERKOOP

Stille verkoop is een unieke benadering van de vastgoedmarkt, waarbij luxe woningen worden verkocht zonder de gebruikelijke publiciteit die komt kijken bij traditionele verkoopmethoden. Dit proces houdt in dat een woning niet openbaar wordt geadverteerd of op grote vastgoedwebsites zoals Funda wordt geplaatst.

In plaats daarvan wordt de verkoop discreet behandeld, vaak binnen een netwerk van vooraf geselecteerde potentiële kopers die actief op zoek zijn naar exclusief vastgoed.

UW HUIS VERKOPEN
BEGINT HIER

WORDT TERUGGEBELD

WAAROM KIEZEN VOOR STILLE VERKOOP 

Privacy
Voor verkopers in het luxe segment van de markt in Maastricht, is privacy een belangrijke overweging. Stille verkoop stelt eigenaren in staat hun woning te verkopen zonder de aandacht die normaal gesproken gepaard gaat met de verkoop van een woning, waardoor ze hun privacy kunnen behouden.

 

Gerichte marketing

Stille verkoop maakt gebruik van gerichte marketingstrategieën die specifiek zijn ontworpen om de woning te presenteren aan een klein, maar zeer relevant publiek. Dit verhoogt de kansen dat de woning wordt verkocht aan kopers die echt geïnteresseerd zijn in het type en de stijl van het vastgoed dat wordt aangeboden.

Behoud van exclusiviteit

Door een woning niet breed te publiceren, blijft uw huis iets bijzonders en verliest niet zijn waarde door overexposure. Deze aanpak helpt de exclusiviteit en daarmee de aantrekkingskracht van uw woning te behouden.

STILLE VERKOOP MET VAN DER LOO

HIGH END VASTGOED 

Bij Van der Loo High End Vastgoed begrijpen we de nuances van de Maastrichtse vastgoedmarkt. Onze benadering van stille verkoop combineert diepgaande lokale marktkennis met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige kopers. Wij zorgen voor een naadloze en discrete verkoopervaring die is afgestemd op de exclusieve behoeften van onze cliënten.

Wilt u meer weten over stille verkoop in Maastricht? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

BEKIJK HIGH END

WONING AANBOD 

OVER ONS

LEER ONS KENNEN

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Deskundige en duidelijke begeleiding zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Zeer aan te bevelen makelaar. Top !

Marleen & Robert

ESTHER STRIJP
OFFICE MANAGER 

Sinds begin 2021 vervult Esther de functie van office manager; en verricht daarmee alle voorkomende werkzaamheden die bij de makelaardij komen kijken, zoals: agendabeheer, digitale dossiers beheren, zoek-opdrachten etc etc.

ESTHER STRIJP

EDDY VAN DER LOO
MAKELAAR 

“Al 35 jaar in het vak van vastgoed en makelaardij en ik zie nog steeds veel uitdagingen” Eddy is afgestudeerd jurist en heeft 18 jaar voor eigen rekening en risico projectontwikkeling en makelaardij in een familie bedrijf beoefend. Daarna heeft hij voor de gemeentelijke overheid gewerkt als planontwikkelaar om vervolgens via het zorgvastgoed weer terug te keren in de makelaardij. Na bijna 4 jaren te hebben gewerkt voor een gerenommeerde makelaar in Maastricht, heeft hij op 1 oktober 2019 van der Loo Vastgoed opgericht.

EDDY VAN DER LOO

× WhatsApp ons