over ons
leer ons kennen

Met passie en plezier te werk!

VAN DER LOO
HIGH END VASTGOED

Het High End Vastgoed label is opgezet voor de unieke ‘pareltjes’ in de woningmarkt. Het type woningen dat zich exclusief onderscheid van het standaard woning aanbod.

Eddy van der Loo heeft al geruime tijd ervaring met de vele facetten van vastgoed. U kunt bij ons terecht voor makelaardij (verkoop en aankoop) / consultancy op het gebied van projectontwikkeling / beleggingen / projectmanagement en het beheer van uw vastgoed portefeuille.

EDDY & ESTHER

”Zelf ondernemen met hart en ziel voor de klant is mijn motto. Goede deals sluiten met oog voor mijn opdrachtgever in een bemiddelende en adviserende rol”

EDDY VAN DER LOO

LEER ONS KENNEN

MAAK KENNIS MET
EDDY VAN DER LOO

MAAK KENNIS MET
ESTHER STRIJP

01.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op om een
afspraak in te plannen.

02.

KENNIS MAKEN

Leer ons kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

03.

SAMENWERKEN

Goede klik? Een goede start voor
een mooie samenwerking!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Deskundige en duidelijke begeleiding zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Zeer aan te bevelen makelaar. Top !

Marleen & Robert

ESTHER STRIJP
OFFICE MANAGER 

Sinds begin 2021 vervult Esther de functie van office manager; en verricht daarmee alle voorkomende werkzaamheden die bij de makelaardij komen kijken, zoals: agendabeheer, digitale dossiers beheren, zoek-opdrachten etc etc.

ESTHER STRIJP

EDDY VAN DER LOO
MAKELAAR 

“Al 35 jaar in het vak van vastgoed en makelaardij en ik zie nog steeds veel uitdagingen” Eddy is afgestudeerd jurist en heeft 18 jaar voor eigen rekening en risico projectontwikkeling en makelaardij in een familie bedrijf beoefend. Daarna heeft hij voor de gemeentelijke overheid gewerkt als planontwikkelaar om vervolgens via het zorgvastgoed weer terug te keren in de makelaardij. Na bijna 4 jaren te hebben gewerkt voor een gerenommeerde makelaar in Maastricht, heeft hij op 1 oktober 2019 van der Loo Vastgoed opgericht.

EDDY VAN DER LOO

× WhatsApp ons