UW HIGH END
WONING AANKOPEN

Met ons kiest u voor een aanpak die werkt!

high end
aankoopmakelaar

Bent u opzoek naar uw droomhuis in het hogere segment? Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. Een nieuwe woning kopen is daarentegen steeds lastiger geworden! Met onze high end aankoop dienstverlening helpen wij u bij het aankopen van uw nieuwe droomhuis! Bij het aankopen van een nieuwe woning komt al genoeg kijken! Daarom hebben wij het extra gemakkelijk voor u gemaakt me het Aankoop Totaalpakket.

Kennismaken met de High End aankoopmakelaar in de regio Maastricht? Neem dan vrijblijvend een verkoop adviesgesprek aan met onze makelaar Eddy van der Loo.

UW WONING KOPEN
BEGINT HIER

WORDT TERUGGEBELD

aankoop totaalpakket

Maak kennis met het Aankoop Totaalpakket. Het totaalpakket om uw droomhuis mee te kopen! Tijdens het gehele aankooptraject blijven we u adviseren over de te nemen stappen!

WONINGEN BEZICHTIGEN

Bij het bezichtigen van woningen, helpen wij u bij:
Regelen van bezichtigingen
Het meegaan naar bezichtigingen

Advies over de bouwkundige staat van de woning.
Wij geven een waarde oordeel van de woning.

U BESLUIT DE WONING TE KOPEN?

Zodra u een woning wenst te kopen helpen wij u bij:
Onderhandelingen over de aankoopprijs.
Wij kopen de woning voor u aan.
Controleren van de koopovereenkomst en ondertekenen.
Op het moment dat u naar de notaris gaat, doen wij voor u de inspectie.

KOSTEN

Basistarief van 10%
(
Van het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijsWij hanteren een een minimum van € 1.500,- inclusief 21% BTW. Bij meerdere woningen wordt er additioneel een uurtarief gevraagd van: 110,- excl. btw per uur.
(Tarieven zijn inclusief onderzoekskosten en reiskosten)

BEKIJK HIGH END

WONING AANBOD 

OVER ONS

LEER ONS KENNEN

01.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op om een
afspraak in te plannen.

02.

KENNIS MAKEN

Leer ons kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

03.

SAMENWERKEN

Goede klik? Een goede start voor
een mooie samenwerking!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Deskundige en duidelijke begeleiding zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Zeer aan te bevelen makelaar. Top !

Marleen & Robert

ESTHER STRIJP
OFFICE MANAGER 

Sinds begin 2021 vervult Esther de functie van office manager; en verricht daarmee alle voorkomende werkzaamheden die bij de makelaardij komen kijken, zoals: agendabeheer, digitale dossiers beheren, zoek-opdrachten etc etc.

ESTHER STRIJP

EDDY VAN DER LOO
MAKELAAR 

“Al 35 jaar in het vak van vastgoed en makelaardij en ik zie nog steeds veel uitdagingen” Eddy is afgestudeerd jurist en heeft 18 jaar voor eigen rekening en risico projectontwikkeling en makelaardij in een familie bedrijf beoefend. Daarna heeft hij voor de gemeentelijke overheid gewerkt als planontwikkelaar om vervolgens via het zorgvastgoed weer terug te keren in de makelaardij. Na bijna 4 jaren te hebben gewerkt voor een gerenommeerde makelaar in Maastricht, heeft hij op 1 oktober 2019 van der Loo Vastgoed opgericht.

EDDY VAN DER LOO

× WhatsApp ons