exclusief wonen in
maastricht

Voor exclusief vastgoed

Maastricht, een stad bekend om zijn rijke historie en bruisende cultuur, biedt een unieke kans voor exclusief wonen. Hier vind je de unieke pareltjes van de woningmarkt, van charmante historische panden in het Jekerkwartier tot moderne villa’s langs de Maas.

Eddy van der Loo en zijn team brengen jarenlange ervaring in vastgoed naar de tafel, waardoor we uitzonderlijke woningen kunnen aanbieden die zich duidelijk onderscheiden van het standaard aanbod.

 

UW EXPERT IN LUXE WONINGEN 

Van der Loo High End Vastgoed staat voor exclusiviteit in Maastricht en heel Limburg. We begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar woningen die niet alleen een hoog comfort bieden, maar ook exclusiviteit uitstralen. Daarom selecteren we alleen de meest bijzondere woningen die perfect aansluiten bij uw wensen voor exclusief wonen.

 

WIJKEN IN MAASTRICHT MET

LUXE WONINGEN

Maastricht is een stad van diversiteit en charme, met verschillende wijken die elk een eigen karakter hebben.

Jekerkwartier
In het Jekerkwartier vindt u prachtige gerestaureerde historische woningen die de rijke geschiedenis van Maastricht weerspiegelen. De huizen hier variëren van traditionele stadswoningen met authentieke gevels en originele details tot sfeervolle appartementen in voormalige herenhuizen. Deze woningen zijn ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan karakteristieke exclusieve huizen.

Sint Pieter en Villapark
De wijken Sint Pieter en Villapark staan bekend om hun luxe, vrijstaande villa’s die ruimte en privacy bieden. Deze huizen zijn vaak voorzien van grote tuinen, ruime terrassen en soms zelfs privézwembaden, wat ze perfect maakt voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar een rustige leefomgeving. De architectuur varieert van moderne ontwerpen tot klassieke stijlen, allemaal met hoogwaardige afwerkingen.

Céramique
In Céramique domineren moderne architectuur en strak design het straatbeeld. Deze wijk is populair bij mensen die een stedelijke levensstijl zoeken. De luxe appartementen in deze wijk kenmerken zich door hun ruime, open indeling en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Gelegen op korte loopafstand van het centrum van Maastricht en gelegen aan de rivier de Maas, bieden deze woningen zowel een goede ligging en comfort als gemak.

 

VAN DER LOO HIGH END VASTGOED 

Bent u van plan een ‘high end’ woning te verkopen of zoekt u naar uw perfecte droomhuis in het luxe segment? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

BEKIJK HIGH END

WONING AANBOD 

OVER ONS

LEER ONS KENNEN

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Deskundige en duidelijke begeleiding zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Zeer aan te bevelen makelaar. Top !

Marleen & Robert

ESTHER STRIJP
OFFICE MANAGER 

Sinds begin 2021 vervult Esther de functie van office manager; en verricht daarmee alle voorkomende werkzaamheden die bij de makelaardij komen kijken, zoals: agendabeheer, digitale dossiers beheren, zoek-opdrachten etc etc.

ESTHER STRIJP

EDDY VAN DER LOO
MAKELAAR 

“Al 35 jaar in het vak van vastgoed en makelaardij en ik zie nog steeds veel uitdagingen” Eddy is afgestudeerd jurist en heeft 18 jaar voor eigen rekening en risico projectontwikkeling en makelaardij in een familie bedrijf beoefend. Daarna heeft hij voor de gemeentelijke overheid gewerkt als planontwikkelaar om vervolgens via het zorgvastgoed weer terug te keren in de makelaardij. Na bijna 4 jaren te hebben gewerkt voor een gerenommeerde makelaar in Maastricht, heeft hij op 1 oktober 2019 van der Loo Vastgoed opgericht.

EDDY VAN DER LOO

× WhatsApp ons