exclusieve makelaar in
maastricht

Voor high end vastgoed

Maastricht, bekend om zijn rijke culturele erfgoed en levendige moderne luxe, biedt unieke mogelijkheden voor exclusief wonen. Van der Loo High End Vastgoed staat bekend om zijn expertise in de aan- en verkoop van luxe woningen in deze historisch rijke stad. 

Als uw exclusieve makelaar zorgen wij voor een grondige marktanalyse en een persoonlijke aanpak.

 

GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP VAN EXCLUSIEVE WONINGEN

Bij het verkopen van een luxe woning is het essentieel om een strategie te hanteren die recht doet aan de unieke kwaliteiten van uw woning. 

Van der Loo High End Vastgoed zet haar uitgebreide netwerk van potentiële kopers om uw woning effectief op de markt te brengen. 

We streven ernaar de verkoop van uw woning efficiënt en tegen de best mogelijke voorwaarden te realiseren, waarbij we altijd uw privacy waarborgen.

 

 

OP ZOEK NAAR EEN LUXE WONING IN

MAASTRICHT?

Het kopen van een luxe woning vereist specifieke overwegingen om ervoor te zorgen dat de woning voldoet aan uw levensstijl en toekomstige behoeften. Van der Loo High End Vastgoed biedt uitgebreide ondersteuning tijdens het aankoopproces met ons Aankoop Totaalpakket. 

We begeleiden u van de selectie van potentiële woningen tot de uiteindelijke aankoop, inclusief het navigeren door complexe onderhandelingen en het regelen van alle juridische formaliteiten.

 

BELANGRIJKE OVERWEGINGEN BIJ AANKOOP OF VERKOOP LUXE HUIS

Voor kopers en verkopers start het proces met het identificeren van de juiste buurt die aansluit bij een luxe levensstijl en de nabijheid van essentiële voorzieningen. 

Exclusieve eigendommen zoals de vrijstaande villa’s in Sint Pieter of de moderne appartementen in Céramique bieden niet alleen comfort maar ook een significante meerwaarde door hun locatie.

De staat van het pand en de voorzieningen spelen een cruciale rol. Luxe kopers zoeken woningen die turn-key klaar zijn met topfaciliteiten zoals beveiliging, een zwembad en een op maat gemaakte inrichting. Voor verkopers betekent dit vaak dat een investering in upgrades of onderhoud voorafgaand aan de verkoop essentieel is om de woning aantrekkelijk te maken en de beste marktprijs te realiseren.

De timing van de markt is een andere kritieke factor. Van der Loo High End Vastgoed gebruikt gedetailleerde analyses om te bepalen wanneer de markt het gunstigste is voor verkoop, wat kan leiden tot een snellere transactie en een hogere verkoopprijs. 

Daarnaast is privacy een belangrijke overweging; onze discrete benadering verzekert dat de transacties van onze klanten vertrouwelijk worden behandeld.

 

VAN DER LOO HIGH END VASTGOED 

Overweegt u om een luxe woning in Maastricht te kopen of te verkopen? Neem contact op met Van der Loo High End Vastgoed voor een persoonlijk adviesgesprek. We bespreken graag uw wensen en hoe we u het beste kunnen helpen. Ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor exclusieve makelaardij in Maastricht.

 

BEKIJK HIGH END

WONING AANBOD 

OVER ONS

LEER ONS KENNEN

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Deskundige en duidelijke begeleiding zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Zeer aan te bevelen makelaar. Top !

Marleen & Robert

ESTHER STRIJP
OFFICE MANAGER 

Sinds begin 2021 vervult Esther de functie van office manager; en verricht daarmee alle voorkomende werkzaamheden die bij de makelaardij komen kijken, zoals: agendabeheer, digitale dossiers beheren, zoek-opdrachten etc etc.

ESTHER STRIJP

EDDY VAN DER LOO
MAKELAAR 

“Al 35 jaar in het vak van vastgoed en makelaardij en ik zie nog steeds veel uitdagingen” Eddy is afgestudeerd jurist en heeft 18 jaar voor eigen rekening en risico projectontwikkeling en makelaardij in een familie bedrijf beoefend. Daarna heeft hij voor de gemeentelijke overheid gewerkt als planontwikkelaar om vervolgens via het zorgvastgoed weer terug te keren in de makelaardij. Na bijna 4 jaren te hebben gewerkt voor een gerenommeerde makelaar in Maastricht, heeft hij op 1 oktober 2019 van der Loo Vastgoed opgericht.

EDDY VAN DER LOO

× WhatsApp ons